Litt info om produktet

Herp Easy coco husk bedding for reptiler har vært gjennom en nøye prosess i produksjonen for å være mest mulig støvfritt. Vasket 3 ganger, silt 4 ganger og gjennomblåst for å bli kvitt mest mulig støv. 

Det er produsert av høy kvalitets kokosnøt og er et svært bra produkt for bruk i terrarier til flere forskjellige arter på den positive artslisten vi har i Norge. 

Det er 100% organisk materiale, dehydrert og komprimert i blokker på 4,5kg for mer miljøvenlig transport. Det fyller vesentlig mindre med denne metoden, og veier en hel mindre. 

Herp Easy er ganske motstandsdyktig mot mugg og muggsopp, men som andre treprodukter kan det skje under `optimale` forhold slikt. Veldig fuktig og stillestående luft er største hovedsaken. For å unngå dette anbefales det at ikke fukte for mye av gangen, god ventilasjon og regelmessig spot cleaning. 

Link til leverandøren https://www.herpeasy.eu


Enkel bruksveiledning for produktet. 

  1. Ta blokken i en plastboks eller anden beholder på min 70 liter. Husk blokken ekspanderer 5-7 ganger sin opprinnelige størrelse.
  2. Held på lunken/temperert vann. En liten tommelfinger regel er 8-10 liter vann pr 4,5kgs blokk. 
  3. La vannet absorberes i minst 60 minutter. 
  4. Bland opp i substrat til den får en passende konsistens. 
  5. Gjerne la det tørke ut med god lufting i 1-2 dager før det tas i bruk. 

Herp Easy er pakket i antistatisk, gjennomsiktig plast for å sikre kvaliteten på produktet gjennom transport og distribusjon. Blokkene blir beskyttet mot skader under transport, beskyttet mot fukt, fuktighet, gasser, mikro organismer, insekter og andre forurensinger. Derfor skal det ikke være nødvendig å fryse produktet før bruk. 

Leverandøren oppfordrer til at man kvitter seg med innpakking på forsvarlig og resikulerbar måte.